הריון, רגנרציה ואמדוגיין

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/10/2020 | 00:18 | מאת: גלית

שלום, אני צפויה לעבור ניתוח חניכיים שיכלול עקירת שיני בינה, רגנרציה ואמדוגיין. האם ניתן להכנס להריון מיד לאחר הטיפול או שיש להמתין?

מחלת חניכיים פעילה עלולה לסכן את העובר, בתקופת הרפוי לאחר ניתוח חניכיים קיים קושי לצחצח שיניים בצורה טובה ולכן כדאי להמתין לרפוי - אין המלצות קונקרטיות כמה זמן יש להמתין ולוודא רפוי תקין ממחלת חניכיים - זמן סביר הוא לפחות חודש. בכל מקרה אני ממליצה להתייעץ עם הגיניקולוג/ית ועם הפריודונט/ית המטפלים בך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים