מברשת אינטרדנטלית לחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

21/01/2020 | 00:54 | מאת: לירון

היי, יש לי דימום מהחניכיים כבר כמה שנים כל פעם שאני מצחצח שיניים, אני מצחצח טוב וגם עושה שיננית כל כמה חודשים, הייתי אצל פריודנט והוא המליץ לי על המברשות האינטרדנטליות. עכשיו יש לי כמה בעיות: 1.קניתי את המברשות הכי דקות וקטנות שיש, אפילו של כמה חברות והן פשוט לא נכנסות לי לתוך החניכיים שבין השיניים. 2.יש כמה שיניים שכן נכנס אבל רק חצי ואז זה כבר ממש כואב ויוצא לי מלא דם יש לך הסבר והמלצות למקרה? תודה

אם המברשת לא נכנסת בין השיניים עדיף להשתמש בקיסם דנטלי או במברשת צרה יותר. חשוב לגשת לפריודונט שיבצע הסרת אבנית והדרכה מסודרת ומדוייקת בסילוק פלאק מבין השיניים אסור להחדיר מברשת רחבה בכח!!

26/01/2020 | 00:39 | מאת: לירון

קניתי את הסוג הכי קטן(של כמה חברות) זה מצליח להכנס בקושי רק בטוחנות שבסוף. שאר השיניים רק חוט דנטלי יספיק?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים