שלום לרופא שאלה בקשר לשיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/06/2019 | 15:32 | מאת: אורין

שלום לרופא/ה יש לי שאלה מזה כבר חודש יש לי בלוטות בגלל שניקיתי עם קיסם רופא אמר לי שזה הגיע לשורש ככל הנראה מבלי לצלם הלכתי שוב צילם ובצילום לא מראים את הקצה השורש ורק באמצע שטיפה כהה ואמר הנה הגיע לשורש בצד השני לא צילם בכלל החשש שלי שהוא דוחף טיפול שורש ובכלל לא כואב לי השן לא ימין ולא שמאל אמר שזה אבצס ומסוכן מעבר לקח יש לי עוד בלוטה כזאת למעלה איפה שיש כתר מזה מספר שנים רק עם לוחצים זה כואב מעל זה יש אזור בצבע לבן וכשלוחצים זה כואב וזה בגלל זריקה שעשה הרופא במרפאה שלו כי עשה סתימה שן שכמעט ליד ,השאלה זה האם באמת זה הגיע לשורש מה עושים במקרה כזה לא כואב לי השן כמו פעם שעברה שכן היה כאבתי תופת וכמו לפני שבועיים לקחתי אינטיביוטיקה גם אז והכאב לא עבר ואז ביצע שורש והשן מחוסלת הכתר יקר מאוד כל הטיפול יקר ,למה שהשיניים לא כואבות רופא רוצה לעשות טיפול אגרסיבי להקטין שן להוציא שורש לשים כתר טיפול קשה מאוד סיוט של טיפול כשלמעשה בסך הכל ניקיתי עם קיסם אחרי ציחצוח יום יומי פעמיים ביום כולל שטיפה בדרך כלל לא נגעתי הקיסמים זה היה פעם ראשונה ואז ניהיה בלוטה בחנייכים בצד שני פיצצת ירד דם אחרי אינטיביוטיקה לא ירד הנפיחות ,מקווה שהסברתי כראוי חשוב לי לדעת את האמת ,ואם אפשר לומר מה לעשות במצב הזה האם יש משחה שתפחית נפיחות כדור מסוים לדלקת בחנייכים ? ואו בעצם ניקוז שיפטור את הבעיה האסתטית שוב איןןןןןן לי כאבים ב2שיניים זה בגלל הקיסם התנפח לי וכמובן משליחים את זה לדברים אחרים לא הוגן הרגשה לא הוגנת ,להרוס 2-3שיניים בגלל דלקת חנייכים קלה אפילו לא כואב ,בבקשה אשמח לתשובה ,תודה .

ממליצה לגשת לחוות דעת שניה אצל רופא נוסף - לא ניתן מהתיאור הנ"ל לקבוע

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים