בעייה בשן או בחניכיים?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/03/2019 | 10:08 | מאת: שון

שלום, איך יודעים אם יש סדק בשן עם טיפול שורש או שזאת בעיית חניכיים? בשביל סדק הבנתי שצריך לפתוח את השן. האם אפשר לראות סדק בצילום? או ממצאים שיכולים להעיד על סדק? יש הבדל בין צילום עם כתר ובלי כתר? איך מטפלים בבעיית חניכיים מסביב לכתר אם זה אדום? שיננית תעזור? הקצעת שורשים?

ממליצה לגשת לאיבחון על ידי רופא חניכיים - סדק אורכי לא ניתן לראות בצילום רנטגן, לא עם הכתר ולא בלי הכתר, ישנם ממצאים אחרים שרופא מיומן יודע לזהות . בוודאי לא שיננית

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים