אוגמנטציה והשתלה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/05/2014 | 18:41 | מאת: דפנה

אני לאחר עקירה של שן 35 וצריכה לבצע אוגמנטציה בתהליך הכנסת שתל. בינתיים קיבלתי רק חוות דעת אחת, ואני מעוניינת ב-2 נוספות. בחוו"ד שקיבלתי מפורט: אוגמנטציה, ממברנה, 2 מנות של תוספת עצם, וזאת על סמך צילומי סיטי שביצעתי ושהולכים אתי (שימוש נוסף ומעולה לאנדרואיד). כל אחת מהפעולות הנ"ל מתומחרת. נראה לי שיש כאן כפילות, לאור העובדה שלפני 4 שנים, ביצעתי 4 השתלות עם עיבוי עצם ולא היה פירוט מדוקדק כל כך ומתומחר כל כך. האם הרגשתי נכונה לדעתך או שכך מקובל? אני בת 66 אם זה חשוב... :) מודה מראש על תשובה מפורטת.

15/05/2014 | 13:55 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דפנה שלום אינני מתייחס לעלויות כספיות של טיפולים ולגבי מה מקובל או לא. פני לחו"ד נוספת אם את מרגישה בצורך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים