נפילות סוכר

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

08/09/2015 | 22:49 | מאת: רות

שלום1 רציתי לשאול,האם מצב של נפילת סוכר מוגדר כמסוכן? אובחנתי לפני עשרה ימים ע"י אירדיולוג שיש לי נפילות סוכר. (וכן חיידק בקיבה) לא ממש הבנתי מה זה אומר. התחלתי בדיאטת היפוגלוקמית. האירדיולוג לא אמר לי שאני צריכה מד סוכר או משהו כזה. האם זה נצרך? בינתים אחרי תשעה ימי דיאטה אני עדיין חלשה ועייפה ומשלשלת.

הי רות, נפילות סוכר זה לא מצב מסוכן אלא מצבשל חוסר איזון ברמות הסוכר בדם שמשפיעות עלינו נפשית ופיזית,נהיה עצבניים יותר, יהיה לנו בולמוסי אכילה ועייפות. כדי לצאת ממעגל זה יש לאכול תזונה עם אנדקס גליקמי נמוך וצמחי מרפא שעוזרים לאזן רמות סוכר בדם. חיידק בקיבה ניתן לבדוק אם הוא קיים על ידי בדיקת נשיפה בקופת חולים. חג שמח ושנה טובה

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה