להתחיל עם אורח חיים בריא בבוקר

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

03/06/2020 | 07:52 | מאת: רינת

שלום רב. רציתי לשאול כמה שעות שינה אני צריכה לישון כדי שאוכל לקום בבוקר עם אנרגיה ואיזה סוג מאכלים כדאי לי לאכול בבוקר כדי להיות רעננה כי אני קמה בלי אנרגיה ולא ישנה טוב. אשמח לטיפ קטן עם אתם מסכימים מקווה שהגעתי לפורום הנכון מאחלת לכם יום נפלא והמשך שבוע נפלא תודה רבה לכם

הי רינת, מומלץ לישון שמונה שעות בלילה ארוחת בוקר מומלצת מתחילה עם שייק פירות עם סופר פוד כמו צ'יה, כלורלה, גוז'י ברי ושקדים. רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה