בחילות וכאבי בטן אחרי ולפני ארוחה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/03/2008 | 08:46 | מאת: דבי

אני בת 31 לפני שמונה שבועות ילדתי את בני השלישי מיד לאחר הלידה התחילו לי כאבי בטן מוזרים במרכז הבטן ולכיוון צד שמואל של הבטן לפני כשבועים וחצי התחילו לי גם בחילות מאוד מאוד קשות עד כדי כך שאני לא מסוגלת לאכול כי אחרי האוכל הכאב מתגבר והבחילות גוברות אני עוצרת את עצמי כדי לא להקיא האם יכול להיות שיש לי דלקת או חיידק או שמה שזה זיהום עקב הלידה איזה בדיקה עלי לעשות אני מניקה ומאוד לא רוצה שטיפול תרופתי יאלץ אותילוותר על האושר שבהנקה תודה גלית

29/03/2008 | 18:32 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום רב, האם עברת איזשהו בירור עקב תלונותייך אלה? אני ממליץ קודם כל לפנות לרופא המשפחה שלך לצורך התחלת בירור ראשוני - החל מדברים פשוטים כמו בדיקות דם בסיסיות, אולטראסאונד בטן ואולי הפניה למומחה. ההמשך - לפי התוצאות. בריאות שלמה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות