האם מדובר בטחורים?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/03/2008 | 23:59 | מאת: מיכל

שלום ד"ר מזה כשבוע וחצי אני סובלת מגירד, אדמומיות ונפיחות קלה באיזור פי בטבעת היום בזמן יציאה, היה לי דם בזמן הניגוב. האם יתכן שאני סובלת מטחורים? ואם כן מה הטיפול לכך? אודה על תשובתך מיכל

11/03/2008 | 11:04 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום מיכל, גרד בפי הטבעת אינו סימן טיפוסי של טחורים. לפי הסיפור שלך יותר סביר שהגירוד פצע את העור העדין סביב פי הטבעת, ועקב כך הדימום. בכל מקרה אני ממליץ לך להיבדק ע"י פרוקטולוג / כירורג בכדי לקבל אבחנה נכונה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות