דימום בזמן יציאה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/01/2009 | 17:09 | מאת: שולמית

שלום דר'. אני 5 חודשים לאחר לידה ו 4 חודשים לאחר ניתוח פיסורה. היום אני עם דימומים בזמן יציאה ועם תחושת "שריפה" אחריה. מכיוון שאני אחרי ניתוח פיסורה אני מאוד מודאגת, האם יכול להיות שהניתוח לא עזר? מה עלי לעשות ע"מ להפסיק הדימומים? האם עלי לראות רופא? לתשובתך אודה.

22/01/2009 | 18:34 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

אני הייתי קודם כל חוזר לכירורג שעשה את הניתוח לבדיקה ואבחנה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות