דימום בזמן ניגוב ללא כל בעיה בריאותית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/12/2016 | 12:23 | מאת: א

בת 33 בריאה רזה עושה הרבה פעילות גופנית, אוכלת בריא, יש לי יציאה סדירה כל בוקר, יציאה רכה וללא מאמץ... אין עצירות ולא שום דבר בסגנון, למרות כל זה בכמה ימים אחרונים שמתי לב שיש לי דם כשאני מנגבת לאחר הצואה. אין לי כאבים במתן הצואה, אין גרד ואין כלום אבל יש דימום בזמן הניגוב. מה הסיבה לכך ? מה הפתרון ואיך זה שזה הופיע לי ככה סתם פתאום ללא סיבה, ללא עצירות, ללא שום בעיה בריאותית או גופנית? ודבר נוסף- האם זה יחלוף לבד כמו שזה בא או שזה מחייב טיםול? לא עברתי לידות. תודה

מה שאת מתארת יכול לקרות ולחלוף מעצמו. אם תוך מספר ימים אין שיפור-פני לבדיקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות