פיסורה חוזרת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/10/2014 | 00:00 | מאת: אריק

שלום, היתה לי פיסורה לפני 4 שנים, ניסיתי הכול ורק ניתוח LIS עזר. הכול היה בסדר,לפני3 שבועות הופיע פיסורה חדשה בזמן לקיחת אנטיביוטיקה. התחלתי אמבטיות, נפדיפין, שמן פרפין ובנפיבר. לוקח כבר שבועים ללא שיפור. אני מאד לחוץ מזה. מה עוד אפר לעשות? אני מבין אין לי אפשרות לעבור עוד ניתוח שני.... אז מה עושים? תודה

25/10/2014 | 09:27 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום אריק, צריך להמתין לפחות 6 שבועות של טיפול שמרני לפני שקובעים שהוא נכשל. תמשיך עוד חודש.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות