פיסורעעעעעע

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/03/2008 | 12:27 | מאת: ...

אני כ-7 שבועות לאחר ניתוח פיסורה (חיתוך). בביקורת שהיתה 10 ימים אחרי הניתוח, היה תקין.מאז הניתוח, סבלתי כל העת מכאבים קלים וצריבה (עוצמה חלשה בהרבה ממה שסבלתי לפני הניתוח). בימים האחרונים, התגברה תחושת הצריבה (אין דימום והיציאות רכות), מה עלי לעשות?

03/03/2008 | 15:35 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

7 שבועות לאחר ניתוח לפיסורה המצב אמור להיות תקין. יכולה להיות מעט צריבה למרות הזמן שחלף. אני מציע לקבוע פגישה עם המנתח לצורך בדיקה נוספת. בינתיים - שמירה על הגיינה, הימנעות מעצירות וטיפול נגד כאבים לפי הצורך.

03/03/2008 | 18:41 | מאת: ...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות