ניתוח לסגירת סטומה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/03/2012 | 09:20 | מאת: מירב

היי זאת מירב , אני רואה ששכחת אותי , אמרת שתעשה לי את הניתוח תוך ארבעה חודשים מקסימום חמישה ועבר שמונה חודשים של סבל . בטחתי בך ואכזבת אותי אני מקווה שתענה לי כי אם אתה לא רוצה לעשות לי את הניתוח תגיד לי ואני יחפש רופא אחר .אבל אני מקווה שאתה תעשה לי את הניתוח כי רק אתה יודע בדיוק מה היה לי , ואני סומכת עליך . הייתי מאושפזת ברמבם למשך שבועיים בגלל מורסה בבטן הרופאים אמרו שזה עקב הניתוח נשאר לי מוגלה בבטן . עכשיו יותר טוב , אני מקווה שתענה לי מהר כי אני לא מסוגלת לסבול עוד הרבה זמן . תודה רבה מירב.

17/03/2012 | 13:05 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום מירב, תשלחי אלי בפקס את סיכום האשפוז האחרון מרמב"ם (זה עם האבצס), ואת תוצאות בדיקת החוקן שעשית. מספר הפקס הוא 04-8250783. תצייני שזה עבורי. אני בהחלט מעוניין לסגור לך את הסטומה כמו שסיכמנו. כידוע לך עברתי לעבוד בבי"ח כרמל ותקופת המעבר היתה קצת עמוסה. שבת שלום

01/04/2012 | 12:52 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

מירב שלום, אני עדיין ממתין לפקס ממך עם הנתונים. מה קורה?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות