בעייה חוזרת ?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/07/2008 | 14:23 | מאת: אייל

לפני כחודש וחצי נבדקתי ונמצאה פיסורה, טופלתי במשחת נפדיפין ותוך כדי עקב חום וכאבים התגלה אבצס בתוך הפיסורה ונותחתי . לאחר אישפוז היתה החלמה לא היו כל כאבים והיה נראה כי החיים שבו למסלולם . איני יודע באם קשור אבל לאחרונה היו מספר יציאות קשות ומייד לאחריהן תחושה לא טובה בפי הטבעת ואף נראו סימני דם קל על הנייר . האם יש לכך סימנים של כל התופעות שהיו כלומר פיסורה וכיו"ב. טרם נבדקתי כמובן שאני אעשה זאת במידה וזו אידיקציה למשהו. תודה

19/07/2008 | 16:26 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

יש סיכוי שהפיסורה חזרה. אכן, יש צורך להיבדק, ואם אכן זו הבעיה, להתחיל את הטיפול בניפדיפין שנית.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות