כיב בקיבה אשמח מאוד לתשובה מהירה ()חייל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/07/2011 | 23:18 | מאת: hutc

שלום לרופא , כתוצאה מפציעה ברגל קבלתי טיפול תרופתי של אטופאן 400 מל' 3 פעמים ביום, לקחתי את התרופה למשך כ6 ימים לאחר מכן הופיעו תופעות לוואי קשות כגון פצעים בגרון פריחה והחמור ביותר הקאות ושלשולים עם ריר ובחלקן דם ברציפות של 4/5 פעמים ביום, כמו כן הורדתי בין 6 ל7קילו במשך ששת הימים ואף המשיכו הכאבים עד עכשיו 6 ימים נוספים כמו כן כאב בחלק העליון והימני של הבטן לאחר אכילה ואף בלי קשר. בבדיקה דרך הפה במיון נמצא כיב בכיבה גדול ללא דם או דימום. קבלתי טיפול תרופתי וביקורת להמשך , כמו כן יש לציין שיש לי רגישות בבטן באופן כללי במיוחד למזונות בעלי חלב ופירות ירקות , כמו כן שלשולים מידי פעם צרבות ובחילות. אך ללא הבחנה ברורה עקב הזנחת הבירור והפסקתו לאחר בדיקת נשיפה שנמצאה שלילית. שאלותי: א. האם הכיב הפיך? ב. האם הפגיעה הזו מורידה פרופיל? ג. מה לגבי חזרה לשירות קרבי? ד. מה מותר /אסור לאכול. ה. האם יש לרופא המלצות נוספות. בתודה מראש.

13/07/2011 | 09:02 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

בוקר טוב, שאלתך אינה בתחום העיסוק של הפורום הזה. אנא פנה לפורום העוסק בגסטרואנטרולוגיה. בהצלחה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות