גירודים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/06/2008 | 19:08 | מאת: מן

שלום, אני בן 29 בימים האחרונים מגרד לי בפי הטבעת במשל היום ובלילה, לא ראיתי בצואה תולעים מה זה יכול להיות , הגירוד ממש מציק, מה עושים ולמי פונים ואיך אפשר להרגיע זאת בינתיים? תודה רבה

18/06/2008 | 22:47 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

ממליץ לשמור על הגיינה של האזור, אם צריך, להתקלח לאחר כל יציאה ולייבש היטב, ולקבוע תור לבדיקת פרוקטולוג.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות