צניחת רקטום .טחורים פנימים ידועים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/12/2020 | 01:36 | מאת: קובי

ערב טוב דר.אני קצת מפחד ודואג מאוד רציתי לדעת כמה שאלות בבקשה 1 האם צניחה של טחור או רקטום גורם לכאבים הדומים לפיסורה? 2 יש לי גזים כרגיל יציאות סדירות.הבעיה שיש כאב לאחר יציאה .שאני מתקלח אני מרגיש כמו גולה שם ממש כאילו סותמת את פי הטבעת.בנוסף יש לי במהלך היום כאילו אני צריך עוד יציאה תחושה אבל אין . אני ממש דואג שזה לא צניחה של משהו אשמח לתשובות דר באמת אבוד עצות וחרדות קשות תודה

לא נשמע שיש סיבה לדאגה מיוחדת. יש צורך בבדיקה גופנית אצל מומחה בתחום

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות