צניחת רקטום לללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/12/2020 | 12:54 | מאת: דנה

שלום לדר האם צניחת רקטום גורמת לגזים אינסופיים אחרי כל שתיה עם ריח רע והגזיםוגורמים לצריבה וצואה רכה שצורבת .אחרי כל אכילה ברקטום גם ובעור הוולווה או שזאת בעיה רפואית אחרת האם צניחת רקטום גורמת גם לכאבים במעיים? למיעוט שתן?

התשובה לשאלות הראשונות היא - לא צניחה גם לא אמורה לגרום לכאבי בטן ולמיעוט שתן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות