רשמתי לך למטה וענית תשובה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/12/2020 | 20:45 | מאת: אילן

לא יודע אם ראית.אז אני רושם שוב המשך כמובן עזרת.אז למה רשום הרבה ברשת שניתן להחזיר תטחור אם האצבע? לגבי הכאב שניהם כואבים? יש עצירות ממש קלה.אבל שקצת קשה אז כואב זה נראה כיון של טחורים מכיון שעברתי בדיקה גם לזה וגם קולו וראו טחורים תודה

טחןר פנימי צנוח ניתן להחזיר פנימה. צניחת רקטום קשה יותר להחזיר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות