מה התסמינים של איסכמיה של המעיים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/12/2020 | 01:03 | מאת: יקיר

מה התסמינים של איסכמיה של המעיים ועם בבדיקות דם וצילום בטן יש סימנים לכך תודה

בדיקות דם וצילומים יכולים להראות סימנים, תלוי באיזה שלב המחלה. התסמינים אינם אחידים אך הסימן המחשיד העיקרי הוא כאבי בטן עזים בהעדר סימנים אחרים לבעיה תוך בטנית. הנושא הוא מורכב מידי ל"הרצאה" בפורום.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות