הכאבים עיוותים לרוב לא עןברים בכלל בכלל כול יום ככה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/12/2020 | 02:25 | מאת: עידן

שלום יש לי כאבים עיוותים חזקים גם אחרי יציאה טובה הכאב נשאר חזק כול הבדיקות תקינות האם כאבים עיוותים נגרמים מבעיות במעיים רק או בעיית דרכי השתן גם ? שהכאב לא עיוותי הוא בא מצד שמאול תחתון אבל לא גילו בעיה גם בצד שמאול בבדיקות מה לעשות? האם יש מצב שיש דלקת במעיים סיטי בטן תקין קולסקפיב קצרה תקינה ארוכה לפני שנתים גם תקין חוץ מהתשפלות בצד שמאול ללא חסימה והמעי גס רחב שראו בשיקןף.ועןד משו שהכירוג אמר שהוא רואה בצד שמאול אבל זב לא ברור לו האם כאבים עיוותים נגרמים מבעיות מעים רק?עליתי תמונה של הסיטי תודה עידן הלכתי סורוקה משחררים אותי אני עומד להתאבד תעזור לי בעיוץ אצלך במרפאה אני גמור ..

פנית כבר פעמים רבות. המקרה שלך מורכב מכדי ייעוץ בפורום. יש צורך בהכירות מעמיקה בפרטי המרה, הכאת כל הבדיקות שבוצעו ועוד. עליך להיות בבירור וטיפול אצל רופא בעל סבלנות שינסה להתקדם באיבחון כדי שאפשר יהיה לעזור לך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות