תמונה 10 ימים לאחר ניתוח מתלה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/09/2020 | 11:25 | מאת: נירה לוי

דוקטור שלום, 10 ימים לאחר ניתוח מתלה, כואב באיזור בו היתה הפיסורה, נראה שהשתחרר שם תפר. אשמח לדעתך ולכן צרפתי תמונה . יש הפרשות באיזור, כאב עמום שהרופא טוען שאמור להיות תקין עד שבועיים או שלוש אירי , כרגע מאוד חוששת מאחר והדבר מגביל את חיי .אשמח באמת בתחנונים לתגובתך שכן אינני בקשר עם הרופא המנתח וחלה עלי מגבלת קורונה לשבוע הקרוב.

30/09/2020 | 11:26 | מאת: נירה לוי

תמונה

לא צורפה תמונה. התמונה לא יעילה לאבחון בעייתך. יש צורך בבדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות