סיטי לפני 5 יום תקין ואני מתפטל מכאבים איך הוא תקין ??

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/09/2020 | 05:41 | מאת: עידן

שלום עשיתי סיטי בטן לפני שבוע הגיע תשובה עליתי אןתה רציתי לדעת למה לא התיחסו בבדיקה למעי הגס והדק בבדיקה ורק לשלפחית השתן יש לי כאב בצד שמאול חזק ביותר רציתי לדעת בנוסף איך זה שהשיקוף שעשו לי כן הראה בעיה בסיטי מראה שהכול תקין ואני מתפטלל מכאבים תעזור לי יש מצב לגייעעעע עליך לבירור למה אני משתגע מיזה חגים היתי בבית לבד מסתגר לבד בגגל הבעיה הזו אין מצב רוח חייב עזרה

צריך להגיע לאבחנה כדי לעזור לך. הפורום אינו המקום המתאים ולא האמצעי המתאים במקרה שלך. עליך להיות בבירור אצל רופא שיהיה סבלן ויקדיש לך זמן ותשומת לב בנסיון לאבחן את הבעיה שלל

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות