כאבים של טחןרים טרומבסים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/09/2020 | 14:43 | מאת: ליאור

שלום לדר .איזה משחה אתה נותן בדרך כלל לטחור חיצוני שנכנס ויוצא אחרי יציאה?מה המשחה החזקה ביותר?אם סטראוידים? יש לי רוקטוזורין וזה שורף בהתחלה ואמרו לי שזה טוב שזה שורף ככה זה מראה שזה מטפל אשמח לתשובה בהקדם לדעת סוג המשחה הטוב ביותר תודה

כל משחה לטחורים תתאים. אם יש לך צריבה נסה משחה אחרת

18/09/2020 | 17:47 | מאת: המשך

אני מורח משחה אבל לאחר כול יציאה שוב הכאב חוזר .מה עושים .בהתחלה יש לי מין פקק.האם שמן פראפין או נורמלקס יעזור תודה

שמן פאראפין או נורמלקס יכולים לעזור בריכוך הצואה ובהקלת תחושת ה"פקק" שתיארת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות