שמן פראפין קיבלתי מהרופא שלי !

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/09/2020 | 19:37 | מאת: מירית

ערב טוב דר .קיבלתי שמן פראפין להחלקת היציאות.לא סרור לי המינון שהיא נתנה לי.פעמיים ביום x2 הגיוני? ולמה רשום שאסור לשואף אדי השמן .איך אשתה אם אסור לשואף? שאלה נוספת מתי כדאי לקחת.לאחר האוכל או בטן ריקה .בבקשה ענה לי על כול השאלות אין לי כרגע לאן לפנות הרבה תודה איש מקסים !

מציע שבמקום שמן פרפין תשתמשי במרכך צואה אחר. קני פגלקס או נורמלקס. לוקחים כף אבקה בכוס מים ואחכ מרבים בשתיה. עדיף על שמן פרפין

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות