טחורים ופיסורה אם הקרנה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/09/2020 | 18:22 | מאת: קובי

שלום דר .האם טחורים פנימים חיצונים ופיסורה יכולים להקרין מעט לאשכים מאחורה?לגבי האשכים מקדימה בסדר ולא נפוחים.פשוט כול האזור כואב.בפי הטבעת בעיקר שאני מוציא גזים אני אם כאבי תופת בפי הטבעת תודה

כאב בפי הטבעת יכול להקרין לאזורים שציינת. פנה לבדיקת מומחה לאיבחון וקבלת טיפול מתאים

15/09/2020 | 20:03 | מאת: המשך

תודה רבה דקטור הרגעת אותי.פשוט הכאב חזק מאוד בלי נסבל!! רק אחרי משחה פרקטו קצת מרגיע

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות