שאלה דחופה משחה שורפתתתתתתת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/09/2020 | 19:14 | מאת: אילן

מרחתי רקטוצורין גם קצת בפנים ומסביב פי הטבעת שרף מאודדדדדדדדדדד אחרי דקה קצת נרגע .האם המשחה הזאת ככה ? סמתי לב שהיא שומנית אולי מקולקלת?? קניתי אותה השבוע ותאריך בסדר זה תחושת קור כזאות ביחד אם שריפה כמו ששמו פלפל חריףףףףךף בבקשה עזור לי בדחיפות תודה

אם התרופה גורמת לכאב או צריבה ייתכן ואתה רגיש לאחד המרכיבים שלה. פנה לרופא לקבל תרופה אחרת

14/09/2020 | 00:04 | מאת: אילן

הכאב היה גם לפני המשחה.הכוונה אם זה ככה צריך להיות?הפרקטו לא משפיעה כמו זאת יותר חלשה אבל לא צורבת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות