פיסורה שהתחילה לאחר שלשלולים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/09/2020 | 23:52 | מאת: שני

שלום, אני בת 37. התפתחה אצלי אתמול פיסורה, לאחר מעט שלשלולים. יש לי תנגודת לאינסולין ואנמיה, אז אני חוששת שהמקום לא יחלים. במידה ואני מנסה חודשיים טיפול שמרני שיכלול אמבטיות פושרות, כל מיני שמנים טבעיים למריחה לפיסורה וריכוך צואה, האם זאת תהיה טעות לחכות חודשיים ולא למהר להשתמש באחת משתי המשחות הרפואיות שיש עם מרשם רופא? 3 פעמים בעבר היתה לי פיסורה. תמיד זה לקח לא קצת חודשים עד שעברה, אך בסופו של דבר עם טיפול טבעי הצלחתי להעביר אותה. יש לי נטייה למיגרנות אז לכן אני חוששת מתופעות הלוואי של המשחה. אשמח גם לברר: איזו משחה נחשבת עם הכי פחות תופעות לוואי? תודה מראש

עניתי על שאלתך בפורום אחר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות