טחורים פנימים אם פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/09/2020 | 20:26 | מאת: אילן

שלום דר יש לי כמה שאלות בבקשה 1 אחרי בדיקה אצל פרוקטלוג ו2 קלונסקופיות ראו טחורים 1 שאלה.טחורים פנימים עושים כאבים?? 2לאחר יציאה יש לי כאבי גהינום מה הגורם? 3 קיבלתי אלטרולין.ונרות פרקטו אני לא מבין .אם יש פצע אי אפשר לשים פתיחות זה לא כואב? האם הכנסת הפתילה מסוכנת??כמובן שאני שם משחה לפני שככ ה זה יחליק אשמח לתשובה כואב לי ממש.תודה

טחורים פנימיים בד"כ אינם גורמים לכאב. פיסורה כואבת מאד. אנטרולין מיועדת לטפול בפיסורה. אין צורך בנירות שרק יכולים לגרום לכאב

07/09/2020 | 16:33 | מאת: אילן

למה נרות גורמות לכאב?? הפרוקטולוג כן ראה טחורים .וממש כואב לי . תוך כמה זמן הטיפול לפיסורה עוזר?? משחת פרקטו פעם קודמת עזרה לי גם לזה וגם לזה .מה עלי לעשות

הנירות גורמים לכאב במגע עם הפיסורה. טפול תרופתי בפיסורה יכול להמשך מספר שבועות עד שיש הטבה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות