אני פשוט פותח פוסט חדש כי בשניים אתה לא עונה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/09/2020 | 03:35 | מאת: יוסי

שלום שוב דר מתנצל על הפוסטים רק שאלה קטנה ממש.לגבי האנטרולין.עם יש לי טחורים פנימים זה הרי מרפה את פי הטבעת.הטחורים לא יכולים חס וחלילה לצנוח??? 2 מרוב שושרף לי אני פשוט לא יכול לשבת.זה כאבים של גהינום !! תודה .אני כותב לך ממש אם כאבים.וכרגע יש לי רק פרקטו שהיא חלשה ועזרקאין שלא סמתי מעולם

אין קשר בין האנטרולין לצניחת טחורים. צריך לברר את סיבת הצריבה אצלך ולטפל בהתאם

03/09/2020 | 16:42 | מאת: המשך

ממה זה נובע הצריבה בדרך כלל?פיסורה יכטלה להתאים.שוב אני אם טחורים פנימים.לגבי האנטרולין זה קצת ישחרר תלחץ? תודה רבה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות