פיסטולה טרנספינקטארית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/08/2020 | 23:35 | מאת: אתי לוי

שלום ותודה רבה, רציתי לברר, 1.מה הטיפול הכי טוב אחרי הסיטון?יש לי פיסטולה מורכבת חוצת שריר.דבק פיברין?משהו אחר?מה אחוזי ההצלחה בטיפול? 2.האם מותר להכנס לים המלח?זה ישרוף? תודה רבה

אחרי הסיטון ממתינים. יש סיטון שמהדקים אותו בהדרגה עד שהוא נפלט מהגוף ובזה תם הטיפול. טיפולי דבק אינם יעילים. אפשר להכנס לים המלח כעבור זמן קצר מהניתוח-קרוב לודאי שלא יצרוב משמעותית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות