פיסטולה??? הייתכן??

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/08/2020 | 14:32 | מאת: שני כהן

דוקטור שלום, אחרי ניתוח הסרת טחורים סוג 2 וטאג סקין לפני כחודש וחצי.כרגע יש לי כאב מציק ונפיחות באיזור בו הוסר הטאג סקין. הרופא שלי טוען שהכאב במקורו מהצלקת ונתן רקטוזרין, הבוקר הוא צלצל להבהיר לי כי אין לי טחורחם. יש לי טחורים חיצוניים שיש לכולם ולא ניתן לכרות ולאחר הטיפול במקום הניתוח לא ארגיש נפיחות וכאב מאותם טחורים כמ לא הם כואבים.בנוסף הוא טוען כי המקום יבש ולאחר שבוע עם רקטוזרין עלי לשמן עם וזלין. אין שום הםרשות, רק כאב מציק כזה, כמו טחור נפוח שמשתפשף עם הלחיים בהליכה ומתנפח בעמידה ממושכת. האם כל זאת יכולה להיות אינדיקציה לפיסטולה?? כשהעלתי אופציה להסיר את הטחור הרופא היה מאוד נחרץ וטען שיכול להביל אותי לאובדן שליטה על הסוגרים.האם הרופא שלי אומר לי כל שעלי לדעת?.

לא נשמע מהתיאור שמדובר בפיסטולה. לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות