טחורים פנימים כאבים עזים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/08/2020 | 17:45 | מאת: יוסי

שלום עברתי קולו וגם בדיקה פרוקטלגית מזמן.יש טחורים פנימים .דימום לסירוגין פעם בכמה חודשים שזה קורה זה גהינום.כאבים עזים הבעיה שכאילו נוצר לי סוג של פקק כזה .כאילו הנפח של הצואה גדול ופי הטבעת מתכווצת ואז נפצע המקום.סליחה על הפירוט מה זה נקרא סוג של פקק.הבעיה עם יש תכשיר שיכול להרפות את פי הטבעת??קיבלתי מהרופא שלי נורמלקס אבל אני לא שותה.אני אוכל סיבים ואז נפח הצןאה עולה אבל פי הטבעת מתכווצת.יש תכשיר משחה להרפיה??? כרגע משתמש בפרקטו רק משחה .הטחורים פנימים.ונצפו גם בקולו תודה

תכשיר שעוזר להרפיית פי הטבעת זו משחת אנטרולין, אותה מורחים סביב פי הטבעת ומעסים שתספג טוב בעור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות