צואה צפה בשירותים כבר שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/06/2020 | 10:45 | מאת: גדעון

שלום ד״ר רפאל יש לי צואה צפה ללא שום כאבים נלווים כבר מעל שלושה חודשים קראתי הרבה ואחת הסיבות היא צואה שומנית אך אין לי גם צואה שומנית לפי הנראה אלה הכל רגיל אך לפעמים מדי פעם ראיתי ריריות קטנות אך לא בכל הפעמים והן ממש קטנות אפשר לזהות מה יש לי ? וכן מה הדרך ? אני גר בחול והיה לי קודי להגיע למרפאות בתקופת הקורונה תודה מראש גדעון

תכולת שומן גבוהה בצואה יכולה לגרום לה לצוף. יש צורך לברר את מרכיב השומן בצואה ואם הוא גבוה צריך לבדוק את תפקוד הלבלב. פנה לגסטרואנטרולוג להשלמת הבירור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות