כאבי בטן וצואה ירוקה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/05/2020 | 21:44 | מאת: רוו

שלום בן 25 בריא בדרך כלל. מזה כיומיים יש כאב בטן באמצע הבטן וקצת למטה זה מתבטא ביציאות מרובות קצת רכות וגם בצבע ירוק אני גם לוקח פלוקונאזול אם זה משנה וגם מתבטא בגזים מרובים אני גם אדם חרדתי לחוץ מאוד שמתבטא בכאבים שמתהפכת הבטן. אציין גם שעשיתי בדיקות דם והם יצאו תקינות. האם יש מקום לדאגה שיש מחלה מסכנת חיים? או שזה משהו שיעבור אני לחוץ מזה ממש

קרוב לוודאי שאין מדובר בבעיה משמעותית אלא בתופעה שתחלוף מעצמה תוך זמן קצר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות