סממנים מרקרים בדם בדיקת ca חיובי ומוגבר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/05/2020 | 09:04 | מאת: מ.מ.

שלום ד ר רפאל אלון אתמול היה אצליך במרפאה רקח משה ת.ז. 012155347. שלחת אותו לניתוח בשבר שיש לו וזה בסדר גמור אבל רציתי לשאול, משה ירד בשנה האחרונה 40 ק ג, הוא נשלח אליך בגלל סממנים מוגברים ca בדם, וד ר ברונדבין כתב על כך בהפנייה, רציתי לשאול האם התייחסת לכך בבדיקה כדי שלא נפספס טיפול סרטני אם חלילה יש, כבר עברה שנה של בדיקות ואף אחד לא מצא למה הירידה הדרסטית במשקל, האם זה יכול להיות מהשבר? ידוע לי שמשה כלל לא ציין זאת בשיחה איתך אתמול. תודה רבה, מיכל

אבקש שיגיע אלי שוב למרפאה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות