מריחת סינטומצין בפיסטולה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/04/2020 | 07:46 | מאת: לירון

שלום, אשמח לדעת אם אמרח סינטומצין באזור החיצוני של הפיסטולה הדבר יכול לעזור בכאבים והפרשות הקימות? או יותר נכון האם מריחה של סינטומצין יכולה להזיק? האם מדובר במשחה שומנית שיכולה להוות בעיה תודה

לא יכול להזיק. כנראה גם לא יעזור...יש צורך בטפול כירורגי

15/04/2020 | 18:58 | מאת: לירון

לדברי הכרורגים אין להם מה לעשות בתחום הכרורגי, הפנו אותי לגאסטרו לטיפול ביולוגי. הגאסטרואנטרולוגים לא מוכנים להתחיל טיפול ביולוגי כי יש הפרשות מהפיסטולה ומדדי דלקת מוחשים... אם יש לך רעיון נוסף אשמח לכיוון

לא ניתן להוסיף בלי בדיקה גופנית והכירות מעמיקה של פרטי המחלה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות