טחורים פנימיים בהריון שבוע 30

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/04/2020 | 22:06 | מאת: חן

שבוע 30 כחודשיים סובלת מדימומים מפי הטבעת ביציאות. הייתי אצל כירורג שלא ראה טחורים חיצוניים ואמר שכמראה אלו טחורים פנימיים. לאחרונה גם כשטיפה לוחצת ולא יוצאת צואה יוצאת מן הפרשה דמית . קבעתי לפרקטולוג אך בגלל הקורונה ביטלו ואמרו שגם ככה בהריון לא עושים בדיקה פולשנית. רוצה לדעת האם יש הנחיה מיוחדת ללידה זו לידה שלישית שלי ובחיים זה לא קרה לי תודה וחג שמח

13/04/2020 | 23:19 | מאת: חן

מורחת פרוקטוגלובינול ואציין כשהיציאות רכות ללא מאמץ יש דימום קל מסביב לצואה

מציע שתפני לבדיקת מומחה. קרוב לוודאי שמדובר בטחורים פנימיים. אין סיבה מיוחדת לדאגה. במקרים רבים זה חולף לאחר הלידה, אין הנחיות מיוחדות לגבי הלידה עצמה.

14/04/2020 | 09:19 | מאת: חן

המון תודה לך חג שמח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות