היפרגנולציה באזור הסיטון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/04/2020 | 20:52 | מאת: דובי

אחרי ניתוח לניקוז אבצס פרי א אלי עם סיטון מזה מספר חודשים. באזור הסיטון יש הצטלקות של אזור האבצס. ההצתלקות מאוד עבה באזור אחד וכואבת. היתי בבדיקה, האזור תקין אין דלקת או משהו מיוחד. יש אפשרות לעושת/ למרוח משהו שיקל על הרגישות באזור ההצתלקות כל עוד הסיטון ישנו? האם גם לאחר הוצאת הסיטון יהיו כאבים באזור בגלל אופן ההצתלקות הרקמה? תודה

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. לא ניתן גם לחזות איך יהיה תהליך הריפוי בעתיד

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות