פיסורה או טחורים? איך אפשר לדעת?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/02/2020 | 14:28 | מאת: דנה

שלום ד״ר, אתמול, לאחר עצירות של יומיים שלושה ויציאה מאוד מאוד קשה הופיע דימום חלש מאוד (טיפות של דם) בנייר ניגוב, נבהלתי מאוד. לאחר היציאה היו כאבים בפי הטבעת עד הערב שנרגעו היום. בהסתכלות עם מראה אני לא מצליחה לראות טחורים או קרע אך אני לא בטוחה .. מצרפת תמונה שבן זוג צילם כדי לעזור לי לראות

26/02/2020 | 14:30 | מאת: דאנה

מצרפת תמונה

צורפה תמונה, אך אין בה צורך. היציאה הקשה פצעה אותך וזו סיבת הכאב והדימום. הכל יחלוף מעצמו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות