כאב בטן ביחד עם הזעה בלי הקאות בלי שלשולים מעיד על בטן כירוגית ?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/02/2020 | 01:20 | מאת: שמעון

שלום רציתי לדעת עם כאב בטן בצד שמאול ביחד עם תחושת חום הגוף והזעה נגרמת מבעיה חמורה או מנמק של המעיים? רציתי לדעת עם חסימה דינמית של המעי עם מגלים אותה בסיטי תודה ביוצין אחרונים הכאב בצד שמאול ביחד עם הזעה תודה

אם יש לך כאבי בטן מלווים בחום עליך לפנות לבדיקת רופא. הבודק יחליט, על סמך הסיפור וממצאי הבדיקה איך להמשיך באבחון ובטיפול. על פניו, נמק של המעיים אינו בראש רשימת האפשרויות...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות