פיסטולה רקטווגינלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/02/2020 | 15:03 | מאת: בר

אחרי קןלונוסקופיה שבה לקחו דגימה ונוצרה פיסטולה יש לציין שהאזור עבר קרינה כמה שנים קודם. פיסטולה מתחת לרזולוציה מה אפשרויות הריפוי.

לפי התיאור מדובר בפיסטולה שנוצרה בין הרקטום לוגינה בעקבות נטילת ביופסיה. האיזור הוקרן בעבר. הצירוף של כל הנתונים מצביע על פיסטולה שהטיפול בה אינו פשוט בשל העובדה שמדובר באיזור מוקרן שבו יכולת הריפוי של פצעים היא מוגבלת. פני לפרוקטולוג להמשך ייעוץ.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות