תוצאות מונומטריה מה זה אומר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/02/2020 | 13:12 | מאת: שולי

מונומטריה ולהלן התשובה,מה זה אומר? לחץ בסיסי נמוך,לחץ יזום תקין,סבולת נמוכה,הפרסנסיטיבות רקטלית,קבולת הרקטום נמוכה,לא הופק אנימזוס,בלון רקטלי לא נפלט,הופק RAIR

התשובה מראה על הפרעה קלה ביותר בתפקוד הסוגר. עלייך לפנות לרופא שמכיר את תלונותייך, בדק אותך והפנה לבדיקה זו כדי שיוכל להמליץ על טיפול. תשובה זו בפני עצמה אינה מכוונת לשום דבר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות