אבחון קילה/בקע

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/01/2020 | 11:40 | מאת: רן

האם כדי לאבחן קילה צריך להוריד תחתונים? אפשר הסבר על הבדיקה?

בבדיקה צריך להפשיל את הבגדים כדי שאפשר יהיה לבדוק את איזור המפשעות והאשכים

30/01/2020 | 23:24 | מאת: רן

יש אפשרת בלי זה? אני רק בן 17

30/01/2020 | 23:26 | מאת: רן

אולי כן אפשר להוריד רק מכנסיים ולהשאר עם תחתונים או כיסוי אחר? או רעיון אחר שתציע סליחה על השאלה אני מתבייש

לא ניתן לבדוק עם בגדים. תצטרך להתגבר על הביישנות

02/02/2020 | 11:11 | מאת: רן

איך אני יכול לדעת שהרופא שאני ילך אליו לא יצחק מהבעיה שלי בגלל הגיל שלי? אני הבנתי שזה קורה בצבא או כשמבתגרים... ואם אפשר לדעת אם קילה גורמת לבעיה של עקרות? ואם אפשר לטפל בזה רק עם ניתוח או יש טיפול אחר? והאם זה יכול לעבור לבד? או שיכול להחמיר בלי טיפול?

הטיפול היחיד הוא ניתוח. בקע יכול להיות בכל גיל- החל מהלידה ועד גיל מבוגר מאד. אין סכנה של עקרות. בקע אינו יכול להחלים מעצמו.

02/02/2020 | 23:50 | מאת: רן

תודה אבא שלי יבוא איתי לרופא אני ירגיש ככה יותר בסדר ופחות יתבייש אולי...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות