שערה הפוכה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/01/2020 | 23:26 | מאת: ארד

שלום רב, לאחר תהליך ניקוז לפני כחודשיים, הומלץ ע"י הרופא על ניתוח. לקחנו חווד משני רופאים האחד טען כי יש לבצע את הניתוח וכדי שלא יחזור, שיטתו להשאיר את הפצע פתוח שיסגר לבד מבפנים החוצה. כך מורידים את אחוז החזרה. רופא אחר בבי"ח אחר המליץ על ניתוח וסגירה ע"י תפרים. טען שע"י טיפול של גילוח עקבי, הגיינה ואח"כ טיפול לייזר, הבעיה לא תחזור. האמת, הסתבכנו... אודה על עזרה במידע נוסף! תודה

פילונידל סינוס דורש הרחקה בניתוח. אני אישית מבצע ניתוח עם תפירת הפצע

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות