סדק בתוך הרקטום ודימום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/01/2020 | 20:29 | מאת: ברוך

שלום דוקטור אצלי כבר הרבה שנים בזמן היציאה בשרותים יש דימום וכאב דוקר שלא חזק מדי, הרבה דם בתוך אסלה ועל נייר טואלט, אחרי יציאה משרותים אין דימום,אני מתחיל לשים שמן אובליפיחה לפני השינה ובמשך שבועיים זה מפסיק,אבל כעבור זמן-מה הבעיה חוזרת. כירורג פרוקטולוגי בדק ומצא שיש פיסורה והיא עוברת, אני שבוע לפני ביקור אצל רופאה התחלתי לשים שמן אובליפיכה לתוך הרקטום.רופא נתן לי משחה lidocaine nifedipine למרוח מסביב לפי הטבעת האם כדאי להשתמש בשמן אובליפיחה גם ?

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות