נמק במעיים או בבטן איך ידעו תודה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/01/2020 | 04:19 | מאת: שלומי

שלום רציתי לדעת עם מאבחנים נמק במעי או בבטן אמרו לי שזה לא מתגלה בצילומים רק בניתוח עם בנאדם מגיע לבית חולים עם נמק איך יודעים לגלות את זה איך ידעו לכניס אותו לניתוח ולדעת שזה נמק כי צילומים לא מראים עם יש את זה ונמק 90 אחוז שמתאים מזה אשמח לדעת אמרו לי גם בדיקות דם לא מגלות את זה אשמח לדעת תודה

השאלה מבולבלת ולא ברורה. נמק במעיים זה מצב חירום כירורגי המתבטא בכאבי בטן עזים וממצאים אופייניים בבדיקות דם וצילומים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות