שילשולים וכאבי בטן ...........

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/01/2020 | 12:54 | מאת: מירה

שלום,אני בת 23 מגיל 16 אובחנתי כסובלת ממעי רגיז, אך בחצי שנה האחרונה לאחר הטיול הגדול. אני לא יכולה להתמודד ..לא יכולה לעבוד או ללמוד או לצאת מהבית בלי שירותים קרובים ואנשים שמכירים את הבעיה שלי.. פחות סובלת מהכאבים אבל הדחיפות ללכת לשירותים מעיקה .עשיתי גסטרו וקלונוסקופיה ולא ראו ממצאים. מופנת לct אך אני מרגישה שהבירוקרטיה והתהליך כל כך ארוכים ולא יודעת מה לעשות.. איך אפשר להתמודד? B12 נמוך לאחר 3 סבבים של הזרקות Crp היה גבוהה ב2 בדיקות אחרונות בשלישית היה רגיל מונוציטים ולימפוציטים גבוהה ניוטרופילים נמוך

עלייך להפנות את השאלה לגסטרואנטרולוג המטפל במעי רגיז

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות