דימום אחרי החדרת אצבע

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/12/2019 | 10:56 | מאת: 9

שלום, אתמול חבר שלי החדיר לי אצבע לפי הטבעת. לא כאב לי , והוא היה עדין והשתמשנו בחומר סיכה, אבל אחרי שסיימנו כל האצבע שלו הייתה מלאה בדם. הדימום לא המשיך אחרי זה. ממה זה יכול לנבוע? קראתי באינטרנט שאולי זאת פיסורה, ואכן כואב לי לפעמים אם הצואה שלי קשה, אבל זה לעיתים רחוקות אז אני לא חושבת שזה מץאים לתיאור. אשמח לעזרה. תודה

כנראה הפעולה פצעה את רירית פי הטבעת וזה מקור הדימום. המקום יחלים תוך זמן קצר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות